AANSTELLINGSVIERING PASTOOR ANTOON - 25 OKTOBER 2020

Beste vrienden,

Op zondag 25 oktober stelt deken Yvan Stassijns mij aan als pastoor voor onze 8 kerkplekken. Dat zal gebeuren in de eucharistie van 10.30 uur in de St.-Martinuskerk van Lede.

Wegens de coronamaatregelen is maar een beperkt aantal personen toegelaten in de kerk van Lede en kunnen we niet werken met gewone uitnodigingen.

Je kan reserveren voor deze eucharistie op nummer 0479/388542 vanaf 19 oktober op maandag, woensdag en donderdag tussen 18.00 uur en 21.00 uur.

In elke kerkplek waar ik de eucharistieviering voorga, zal later op een nog te bepalen datum een verwelkoming gebeuren in samenwerking met de kerkfabriek en de parochieploeg.

Voor alle kerkplekken samen voorzien we nog een feestelijke dankviering met receptie in de tuin van de pastorij van Lede zodra de coronamaatregelen dit toelaten. Een mogelijke datum zou zondag 6 juni 2021 kunnen zijn, dit is de laatste zondag van de noveen in Lede.

We danken iedereen voor zijn of haar inzet voor onze acht kerkplekken.

We bidden om Gods zegen voor onze alleenstaanden, onze gezinnen, families en verenigingen in onze mooie Onze-Lieve-Vrouw-parochie.

Antoon BarbĂ©