BENOEMINGEN DOOR HET BISDOM.

E.H. Luc Engels, lid van de dekenale equipe van het dekenaat Wetteren en pastoor-moderator van de Onze-Lieve-Vrouw parochie in Lede/Wichelen werd op 17 augustus benoemd tot lid van de dekenale equipe van het dekenaat Sint-Niklaas en tot pastoor-moderator van de parochie Emmanuel in Hamme/Waasmunster, pastoor van Hamme Sint-Pietersbanden, Heilig Hart, Waasmunster O.L.V. en Sint-Petrus en Sint-Paulus, Ruiter Sint-Jan Baptist,  Sombeke Sint-Rochus, in opvolging van E.H. Dick Den Blauwen die deken van Eeklo werd benoemd. Deze benoeming loopt over een periode van zes jaar.

E.H. Antoon Barbé, lid van de dekenale equipe van het dekenaat Wetteren en leraar op rust van het Stella Matutinacollege Lede, parochievicaris parochie Onze-Lieve-Vrouw in Lede/Wichelen werd op 17 augustus benoemd tot pastoor-moderator van de Onze-Lieve-Vrouw parochie in Lede/Wichelen en pastoor van Impe Sint-Denijs, Lede Sint-Martinus, Oordegem Sint-Martinus, Smetlede Sint-Pharaïldis, Wanzele Sint-Bavo, Schellebelle Sint-Jan Onthoofding, Serskamp Sint-Denijs, Wichelen Sint Gertrudis. Deze benoeming loopt over een periode van zes jaar.