INSCHRIJVINGEN VORMSELCATECHESE GROOT-LEDE.

Beste ouders,

Je docher of zoon startte ondertussen in het zesde leerjaar. De leeftijd waarop de keuze gemaakt wordt voor het vormsel. Andere jaren beginnen we aan de voorbereiding in september maar ook in dit geval zorgde de coronacrisis voor vertraging.

Zoals elk jaar staan vormselcatechisten in onze parochie klaar om je kind bij de vormselvoorbereiding te begeleiden. Veel zekerheid kunnen we daaromtrent nog niet bieden omdat ook wij afhangen van de maatregelen van de regering om covid-19 onder controle te houden. We plannen om te starten in de advent (eind november of in december) samen met alle kandidaat-vormelingen.

Op de website van de parochie www.parochieledewichelen.be kan je een inschrijvingsformulier vinden onder ‘Vormsel-GROOT LEDE (https://www.parochieledewichelen.be/formulieren/vormseltraject-groot-lede).

Indien jullie beslissen om jullie dochter/zoon in te schrijven, vragen wij om dit formulier uiterlijk tegen 10 november in te vullen. Indien jullie een formulier op papier verkiezen, kan dit op eenvoudige aanvraag bekomen worden op het parochiaal secretariaat (secretariaat.lede@proximus.be of 053/81 04 99 tijdens de openingsuren).

Jullie kunnen inschrijven voor drie catecheseplekken: Lede, Oordegem en Smetlede. Aangezien we in Lede weer een heel aantal inschrijvingen verwachten, durven we vragen om jongeren uit Impe of Wanzele indien mogelijk, in te schrijven in Smetlede of Oordegem.

We kunnen alvast meedelen dat de vormselvieringen in 2021 doorgaan op zaterdag 24 april in Lede en zondag 25 april 2021 voor de vormelingen van Oordegem en Smetlede in een nog later te bepalen kerk.

Elk jaar hebben we een groep enthousiaste jongen en meisjes. We zoeken wel nog catechisten om hen te begeleiden. Info bij pastoor Antoon BarbĂ©: antoon.barbe@telenet.be

We verwelkomen je graag in onze kerk,

Pastoor Antoon Barbé en de vormselcatechisten.