MARIAAL SPEKTAKEL 3-4-5 mei 2019

TRIBUNEKAARTEN 

Sinds december 2018 kunnen er tribunekaarten besteld worden voor de evocatievoorstellingen ''#M - beeld van liefde".

De voorstellingen vinden plaats op de Markt van Lede
Dit op vrijdag 3 - zaterdag 4 en zondag 5 mei, telkens te 20u45.

Kaarten voor de overdekte tribune kosten 15,00 Euro/zitje - een zitplaats voor de niet-overdekte tribune kost 10,00 Euro.

Wil je zeker zijn van een zitje, dan is het aangeraden om tijdig te bestellen. 
 

Je kan de kaarten bestellen door een mail te sturen naar info@beeldvanliefde.be, met vermelding van het aantal kaarten, je naam en de speeldatum.

U ontvangt een bevestigingsmail. De betaling van de kaarten gebeurt bij de bestelling van de kaarten op het reknr.BE 90 7805 5733 4832.

Gelieve op de mededeling van je overschrijving eveneens je naam en speeldatum te vermelden, alsook het aantal kaarten overdekt of niet-overdekt.

De kaarten kunnen eveneens aangekocht worden op het parochiaal secretariaat op de pastorij in Lede (nieuwstraat 8) tijdens de openingsuren tegen cash betaling.

 

Afleveren van de kaarten:

Voor de tickets die we versturen, wordt een meerkost van 1 € aangerekend. Gelieve dit mee te storten met de betaling van de kaarten.

Medewerkers en figuranten:

We zoeken nog steeds figuranten en medewerkers. Je kan uw naam, adres, tel en mailadres opgeven via het mailadres info@beeldvanliefde.be

Je kan meewerken op diverse vlakken: opbouw, catering, controle ingang, achter de schermen, publiciteit, grime, aankleden, rekwisieten verzamelen, ...

Figureren kan je in heel veel rollen en je kan ook meermaals ingezet worden in diverse scènes. Gelieve je voorkeur op te geven en in de mate van het mogelijke houden we hiermee rekening. Einde december ontvangen alle deelnemers van 2014, thuis een schrijven om hun deelname te bevestigen. We rekenen op een goede medewerking van iedereen.

3 - 4 - 5 mei 2019 worden de Mariale hoogdagen in Lede.

Dit evocatiegebeuren is enig in de streek en mag je niet missen!

Aan iedereen ''warme, familiale Kerstdagen en een sfeervol eindejaarsfeest!''

Namens het Comité,

Luc Rasschaert - voorzitter