OPROEP VOOR KANDIDATEN.

Het parochieblad Kerk & Leven is en blijft een belangrijk communicatiemiddel van onze geloofsgemeenschap en in het bijzonder van de Onze-Lieve-Vrouwparochie. Op dit ogenblik zijn er 2 edities : Lede en Wichelen.

Als lid van deze nieuwe parochie wil je misschien ook graag vernemen wat er leeft in de andere lokale kerkgemeenschappen  binnen dit grote geheel. Dàt is ook onze bekommernis. Met dat oogpunt denkt de parochieploeg nu reeds voorzichtig aan de samensmelting tot één editie.

K&L is een weekblad, dat voor minder dan 1 € per week, hoofdzakelijk goed nieuws brengt en dit op 20 bladzijden. Hiervan stelt de nationale redactie wekelijks 4 bladzijden ter beschikking van onze eigen parochie. Ja, we weten héél goed dat we die 4 bladzijden heel wat interessanter kunnen maken. Daarom willen wij een heuse redactieraad oprichten. Vandaar deze oproep :

Voelt u zich aangesproken om eventueel deel uit te maken van een enthousiast team dat wil vorm geven aan ons parochieblad, geef dan gerust een seintje aan

Eric Rasschaert, bij voorkeur per e-mail op eric.rasschaert1@telenet.be of  gsm 0486 / 21.44.09