Vormsel
De inschrijvingen voor het vormsel van 2024 zijn gestart.

Beste ouders,

Je dochter of zoon startte in het zesde leerjaar. De leeftijd waarop de keuze gemaakt wordt voor het vormsel.

Zoals elk jaar staan vormselcatechisten in onze parochie klaar om je kind bij de vormselvoorbereiding te begeleiden. We starten in het weekend van 14/15 oktober met alle ingeschreven kandidaat-vormelingen.

Op deze website kan je het inschrijvingsformulier vinden onder ‘Vormsel-Algemene informatie’. Bij GROOT LEDE vind je de link (https://www.parochieledewichelen.be/vormseltraject ) naar het inschrijvingsformulier. Na inschrijving ontvangen jullie automatisch een bevestiging.

Indien jullie beslissen om jullie dochter/zoon in te schrijven, vragen wij om dit formulier uiterlijk tegen 1 oktober in te vullen. Indien jullie een formulier op papier verkiezen, kan dit op eenvoudige aanvraag bekomen worden op het parochiaal secretariaat (secretariaat.lede@proximus.be of  053/81 04 99 tijdens de openingsuren).  Na inschrijving krijgen jullie een uitnodiging per mail voor de eerste bijeenkomst.

Jullie kunnen inschrijven voor drie catecheseplekken: Lede, Oordegem en Smetlede.
In Lede is de catechese steeds op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur.
In Smetlede gaat de catechese door op vrijdagavond.
In Oordegem is de catechese voorzien op zaterdag van 16.30 tot 18.00, met het bijwonen van de eucharistieviering.

De volledige agenda met alle catechesebijeenkomsten alsook andere activiteiten zullen worden meegegeven tijdens de eerste catechesebijeenkomst.

De vormselvieringen in 2024 gaan door op zaterdag 20 april voor Lede en zondag 21 april voor de vormelingen van Oordegem en Smetlede.

We verwelkomen je graag in onze kerk,

Pastoor Antoon Barbé en de vormselcatechisten.

Zoeken

Dekenaal nieuws