WEDSTRIJD: Ontwerp een LOGO voor de Onze-Lieve-Vrouwparochie!

1. 1. Er wordt een oproep gedaan naar ontwerpen van een logo voor de Onze-Lieve-Vrouwparochie in Lede-Wichelen, dat zal gebruikt worden op alle documenten,… uitgaande van de parochie.
  2.
  3. 2. Het logo moet minstens verwijzen naar Onze-Lieve-Vrouw, en duiding geven waarvoor de parochie staat.
  4.
  5. 3. Het logo omvat de naam “Onze-Lieve-Vrouwparochie”.
  6.
  7. 4. Het ontwerp moet voorgesteld worden in kleur, op papierformaat A4.
  8.
  9. 5. Het ontwerp vermeldt op de keerzijde de gegevens van de ontwerper :
  • naam en voornaam
  • volledig adres
  • telefoonnummer en eventueel √©mailadres
  1.
  2. 6. Samen met het ontwerp wordt een verduidelijking/uitleg over het ontwerp ingediend.
  3.
  4. 7. Door het indienen van het ontwerp staat de auteur automatisch de volledige auteursrechten af aan de Onze-Lieve-Vrouwparochie in Lede-Wichelen, wanneer het ontwerp door de jury wordt weerhouden als winnend ontwerp.
  5.
  6. 8. Er wordt geen enkele vergoeding betaald voor een ingediend ontwerp.
  7.
  8. 9. De ontwerper van het winnend logo zal echter een bedrag van 150,00 € toegekend krijgen.
  9.
  10. 10. Iedereen kan ontwerpen indienen.
  11.
  12. 11. Elk ontwerp moet ten laatste op dinsdag 31/03/2020 toekomen, op het parochiesecretariaat, Nieuwstraat 8 , 9340 Lede,
  13.
  14. 12. De jury die zal oordelen over de ingezonden ontwerpen, zal bestaan uit de leden van de parochieploeg, eventueel aangevuld met mensen uit de grafische sector of marketingwereld.
  15.
  16. 13. Het weerhouden ontwerp zal worden voorgesteld in de Mariamaand, mei 2020. Alle indieners van een ontwerp zullen worden verwittigd.

De parochieploeg.