WELKOM IN DE ONZE LIEVE VROUW PAROCHIE

Zondag 3 maart was voor onze parochie een heuglijke dag. Een heel belangrijke stap op weg naar verbondenheid. In een volle kerk met parochianen van alle kerkplekken, werd in de viering van 11.00u door  Deken Yvan Stassijns, deken van ons dekanaat als afgevaardigde van onze bisschop, de nieuwe parochieploeg aangesteld. De 8 leden werden door de deken voorgesteld en gezegend. Achteraf plaatsten ze hun handtekening onder de aanstellingsbrief van het bisdom. Voor een periode van 6 jaar nemen ze de taak op zich om van onze parochie een hechte gemeenschap te maken.

Voor het einde van de viering werd de nieuwe naam voor de hele parochie bekend gemaakt. Na overweging van de ingediende voorstellen en na rijp beraad, kwam als naam Onze Lieve Vrouwparochie uit de bus.

De viering was, ook door het samen zingen van de koren uit Lede, Oordegem, Schellebelle en Wichelen, een heel mooie start waar achteraf een glaasje mocht op gedronken worden.

De nieuwe parochieploeg: Jan Van Limbergen – Diaken Raymond Van Peteghem – Eric Rasschaert – Pastoor Luc Engels – Rik De Coninck – Karien Van Der Beken – Diaken William Van Driessche – Inge Derde