"WIJ WILLEN SAMEN VIEREN DE DADEN VAN DE HEER": nieuw schema vanaf 31 oktober 2020

De eucharistie op de “Dag des Heren”- onze zondag- is voor elke gelovige het begin en het hoogtepunt van de week.

We danken iedereen die zich inzet om van de zondagse eucharistie een feestelijke viering te maken: onze lectoren en cantors, onze organisten, koorleden en iedereen die aan de eucharistieviering  deelneemt.

De eerste christenen zegden het voortdurend: ”We kunnen niet zonder de ‘Dag des Heren’ te vieren met een eucharistie.

Het nieuwe schema voor de eucharistievieringen op zon- en feestdagen gaat in vanaf: 31 oktober 2020

Zaterdag 16.30 uur: eerste ‘zondag’ van de maand: Oordegem

tweede ‘zondag’: Schellebelle

derde ‘zondag’: Oordegem

vierde ‘zondag’: Schellebelle

Zaterdag 18 uur: Lede

Van zodra de coronamaatregelen het toelaten is al er alleen nog een zaterdagavondmis in Lede als er een namiddag is voor de vormselcatechese.

De eucharistie sluit dan aan bij deze catechesenamiddag voor meer dan 100 aanstaande vormelingen; data: zie dan het parochieblad en onze website .

Zondag 9 uur:Wichelen

Zondag 10.30 uur: Lede

We danken iedereen die zorgt voor het onderhoud van onze kerken, het openen en het sluiten van de kerken. We danken zeker onze kerkfabrieken.

Aan Gods kerkgebouw is er altijd veel werk, zodat in Gods kerk de liturgie met de nodige luister en eerbied kan verlopen.